ZbieramNaWino 9 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 1. Nick: ZbieramNaWino 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ZbieramNaWino/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Miły optymista z ogromnym poczuciem humoru,nienawidzący nudy,kochający rozrywkę i dobry film.Dlaczego ja? Ponieważ mam spore doświadczenie na tym stanowisku,znam amxx,znam regulamin,potrafię się zachować,odróżniam czita od pro i jestem dość aktywnym graczem,któremu czasami doskwiera brak admina na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_0:0:33610471 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Aktualnie nawet sporo po 2h dziennie lub więcej,weekend dużo więcej. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Pon-pią Po 16 do 24/Weekend całe dnie czasami 12. Staż w grze counter strike 1.6: 8lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak dziesiątki razy PS:Proszę o wyczerpujące opinię na mój temat zarówno pozytywne i negatywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 +amx+mikro (szkoda że Cię nie słysze bo masz Steama ;d )+często grasz na serwerze+pomagasz mi (zgłoszenia na u@)+miło się z Tobą rozmawia, umiesz rozbawić Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 +zgłaszasz na u@ +amx +często na serwerze -kultura Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jestem za okresem próbnym,jednak popraw kulture,bo trzeba cie często upominać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie kiedy tylko wejde cisniesz po użytkownikach wulgami takiego admina nie potrzbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi