los ami 3 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 1. Nick: los ami 2. Imię: robert 3. Wiek:27 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie wiem 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/los%20ami/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Czesto jestem na serwie , ogarnalbym tych co cheatuja i lamia regulamin . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie 2-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Pon - PT : 18 - 22 Sb - Ndz : 10 - 23/00 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuckSkull 2 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 jestem na tak wszystko jest i czesto go widze:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Wszystko spoko, godzinki w których grasz też, kultura itd, ale nie wstawiłeś linku do GT -> jest poradnik ale wiem że masz przegrane te 20h, ludzie Cię kojarzą więc wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 + Wiek, kultura, często na serv. Podaj link do GT i składkę zapłać. Ale i tak masz TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 jestem na tak napewno ogarnie wszystko ma u mnie na ocene to na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jestem neutral (z przeważeniem na TAK), tylko intryguje mnie to, że 27-latek napisał swoje imie z małej litery. amx dobre. v wiek jest. v GT. brakuje ci niecale 1 1/2h. x mikrofon. v steam. x Składka. v-x Byłeś adminem. v Konto stworzone do podania. x Mało postów. x (Ma być minimum 10+podanie) Zapłać składkę i będą 5 v i 4 x. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyKotletJPNOWAGENERACJA 0 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie lubię Cię xD ale na tag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ric00 6 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Na TAK + miły + skłonny do współpracy + pomocny + WIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi