Tofik.^^ 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie wiem czy ktoś z was ma Fife ale mam z nią problem. Włączam grę wszystko okey . Na skil games mogę grać długo ale gdy włącze mecz ok. 70 minuta meczu to wywala albo do pulpitu albo wyłącza się komputer . Wymagania spełniam i ogólnie wszystko jest okey . I jeszcze przed wyłączaniem pokazują się mazy które trwają ok. 1-2 s. . Proszę o pomoc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheShizeR 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Masz zainstalowane najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie. Jakbyś mógł... Masz jakiś link do tych sterowników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheShizeR 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Podaj mi , model twojej karty to Ci podam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 GeForce gt 9600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheShizeR 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jaki masz system? Jeśli Windows XP kliknij tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Okey. Pobiore , zainstaluje i napisze . [ Dodano: 2012-11-01, 19:47 ] Nic to nie dało ... Masz jeszcze jakieś pomysły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Kup Orginał gry,bo pewnie masz pirata,albo ściągnij porządną działającą wstawkę z torrentów.//edit: to było moje przypuszczenie bo zazwyczaj na piratach jakieś krasze są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Piart ?o.0 . 120 zł zapłaciłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzYkA 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 1 na xp raczej ci nie wejdzie bo mi na xp też nie weszło i musiałem 7 kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja też mam taki zamiar bo komputer jest na wykończeniu i moje nerwy też są już na wykończeniu :-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMD 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 hehe ja miałem podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Grafa ci się przegrzewa i ci się komp wyłącza Weż go wyczyść z syfu Prawdopodobnie wiatraki masz zasyfiałe i za słabo chłodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi