MrKoxu76 0 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Czesc, dostalem bana od rico mialem ub potem znowu dostalem bana od rico.. Jest to dla mnie dziwne ja tu gram 3 miechy, dobrze znam na tym serwerze z uzytkownikami i itp. Prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę napisać w odpowiednim dziale i zastosować się do wzoru. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Masz wstawic 5 ssów które zrobił ci Ric0 Aka Headshot, ub miales dlatego bo przypadkiem usunąłem twojego bana w czasie gdy usuwałem inne 2 niesłuszne które nie były zgodne z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi