Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Od wczoraj zacząłem na poważniej (nie wygląda) brać się za robienie grafik w Photoshop CS5, wrzucam tutaj 3 do oceny. Sygnaturka Sugnatura 2 Baner (pierwszy) Liczę na szczere opinię od dłużej w tym siedzących i normalnych użytkowników. Zakaz kopiowania/rozpowszechniania na inne fora bez zgody autora. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 prace nieźle jedynie co nie pasuje napisz w drugiej sygnaturze a tak spoko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ciekawe sygnatury,mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mi również się bardzo podobaj. Moim zdaniem najlepszymi pracami są "Sygnaturka" i "Banner (pierwszy)". ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mogą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriginalHazze 12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mi osobiście prace się też podobają. W tej drugiej sygnaturze tylko napis tak średnio pasuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vibe 14 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Również mi się prace nawet podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Kolejne prace, zapraszam do oceny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: /close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi