Skoku-moku 0 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Skoku==== Zbanowane IP :==== Admin : Lato ~wOw~ [t]==== Powod Bana : Czitowanie==== Wygasa : Nigdy ( od 07/08/2014 - 22 : 18 : Dostałem niedawno bana od Lata na mapie de_tuscan. Oskarżył mnie o wh. Kupilem sobie słuchawki za 140zł, bardzo dobre, ale nie powiem jak sie nazywają . Słychać w nich nawet zmianę broni kolesia ze znacznej odległosci. Mam w ogóle dobrą passę i Lata to zaniepokoiło, że mi tak dobrze idzie i dostalem bana (-.-). Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Czytaj http://forum.cs-classic.pl/topic/20386-skoku-na-wh-diablo/#entry119031 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi