XxconnanxX 2 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Typ Pracy: - Logo do filmiku na YT Wymiary: - Podajemy dokładne wymiary np 100x100 Render, Stock: - Napis/y: - Enduro KRK Tematyka: - Enduro Kolorystka: - dowolna Inne: - fajnie jak by znajdowala sie tam tez czacha motory itp. Glowny plan ma zajmowac napis ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxconnanxX 2 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Bardzo fajne tylko przepraszam za niescislosc ale moglbys powiekszyc to logo tak aby dobrze wygladalo na filmiku i jakbys jeszcze dal rady jakos dorzucić fajna czaszke i zebatke. Z gory dzieki i sorry za problemy ;] Bo to ma byc cos takiego ze wlanczamy filmik jest przez 5 sek takie wlasnie logo duze i leci pozniej caly filmik wiesz o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 to ma być na cały ekran czy co pokaż mi może na przykładzie filmik jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxconnanxX 2 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 O wlasnie tak na caly ekran ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 to podaj wymiary to ci zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxconnanxX 2 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Na poczatku masz takie logo to takiej wielkosci ma byc moze troche szersze ty sie tam znasz na tym. Aa to logo co jest tera to takie probne ale do dupy A to 1 co mi wyslales poszlo by na profilowe to moglbys powiekszyc je do 250x250 https://www.youtube.com/watch?v=gImRJt9RKUA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 ja przeczytałam pierw ze ma byc czacha a potem ogarnełam ze ma byc ten cały motor XD moze sie nada ;d 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Musiałem zrobić od nowa ale aż takiej wielkiej różnicy nie ma A zobacz jakby to wyglądają jak to powiekszyłem Widzisz efekt dlatego trzeba podawać wymiary 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi