DZIK ;) 0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 1. Nick:dzik, stary DZIK 2. Imię: Konrad 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Składka (Tak/Nie): NIE 7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/dzik/193.33.176.64:27015/ Game tracker? ;_; 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Nom, gram od 2 edycji, Ci co grali ze mną znają mnie, i wiedzą jaki jestem 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: TAK , STEAM_0:1:7053335 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W luj dużo. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Wszystkich. 12. Staż w grze counter strike 1.6Nom, 6 lat można liczyć 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Nom, nawet i H@, ale gdzie indziej xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dokładniej godziny w jakich grasz?Szczerze pierwszy raz wczoraj widziałam Cię na serwerze, ale raczej ogarnięty się wydajesz więc na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 @asiunia dajesz "Tak" osobą które mają po te 3-5h na serwerze ?? Ja się długo zastanawiałem czy dać neutral, a ty dajesz tak (za przeproszeniem), pierwszej lepszej osobie. Gracz ten grał tu już kiedyś, ale to było kiedyś.... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie. AMX. v Wiek. v Niewidziałem Cię nigdy na serwerze.(Zacznij grać systematycznie.) WIELKIE X ! GT masz 345min a minimum powinienes mieć 1200min !!. WIELKIE X ! Posty. v Konto ma powyżej miesiąc. v Byłeś już adminem/H@. v Wypowiedź w podaniu-warn. WIELKIE X ! "WIELKIE X !"- liczy sie x2. Masz 5v i 6x. Jeszcze raz Wielkie NIE. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Na razie nie. Składka nie? No chyba, że raz już płaciłeś to ok. Pograj jeszcze z tydzień od teraz żeby było widać jakąś ciągłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIK ;) 0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Patrzcie jakiego busteda nagrałem, ale spierdolił, albo bana dostał, tego nie widziałem, ale łapcie: http://speedy.sh/GRzzM/aimbot.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARKA 0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jestem na Tak - Ogarniety - Gra czesto [codziennie] - Steam Szkoda, że dziku gra częściej niż wy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ric00 6 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Na nie Wypowiadasz się w własnym podaniu.. Jak widzę z GT od resetu grasz dwa dni i już adminem chcesz być? 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Wszystkich. - wyczerpująca wypowiedź... Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum +/- Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu +/- Masz steam, ale większość graczy (80%) jest gra na NS... Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) +/- Wiedz że Składka na admina jest jednorazowa Im podanie ciekawsze, tym większą szansę na dostanie się Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania Dziku przeczytaj to co napisałem "Wiedz że". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na nie. Wypowiedział się w swoim podaniu - warn. Mało godzin w gt i średnia aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Wypowiadasz się we własnym podaniu, do tego rzadko na serwerze, na razie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na nie,zerowa aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiley321 1 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Na nie wypowiadanie się pod podaniem i mała aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Gracze zdecydowali. Narazie odpadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi