Rybak 476 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Witam kolejny mini update na serwerze tym razem: 1. /top15lvl Chwilowo nie dostępne musze troche nad tym popracować. 2. Kilka nowych perków min.: new const nazwa[] = "Worki z piaskiem";new const opis[] = "Mozesz robic umocnienia z workow z piaskiem"; new const perk_name[] = "Teleport";new const perk_desc[] = "Mozesz uzyc teleportacji co 20 sekund przycisk (e)"; new const nazwa[] = "Grawitacja";new const opis[] = "Kazdemu twojemu skokowi towarzyszy inna grawitacja"; 3. Nowa klasa z frakcji "NEW" new const nazwa[] = "Inzynier";new const opis[] = "Posiada AUG, moze robic umocnienia z workow z piaskiem"; 4. Na probe cyklmap automatycznie zmienianych przez serwer pokolei wybrałem 20 najbardziej lubianych map: de_dust2de_westwoodde_dustyazteccs_assault_upcde_office_ratscs_italy2de_infernocs_assaultde_nukede_eldoradocs_alpinde_westwood_barde_aztecde_dust2_newbde_kabulcs_officede_dustcs_italycs_wiochade_dust2_2006 Edytowane 9 Lipca 2014 przez Rybak™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Worki z piaskiem Zaraz wbijam i testuje xD. A pkt. 4 to te mapy zostały tymczasowo jakby usunięte? Jeśli tak to obstawiam płacz temat za 3... 2...1... Edytowane 9 Lipca 2014 przez Cr@zy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Chyba nie rozumiesz języka polskiego napisałem wyraźnie ze dałem cykl map które są zmieniane pokolei przez serwer a wybrałem 20 najczęściej granych - czyli najbardziej lubianych i je dodałem do tego cyklu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIK ;) 0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Bogu dzięki że nie ma rats <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi