ZaxeN 12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 1. Nick: ZaxeN2. Imię: Łukasz3. Wiek: 17 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobra 7/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**: - nie umiem tego znaleźć 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: miałem admina już na wielu serwerach ogarne i mam kulturę osobistą , jestem lubiany i ogarniam system 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Steam_ID: 0:1:87409330 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-8 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: cały czas 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) z tego co wiem rekrutacja na admina jest zamknieta, nie dales gt i zerowa aktywnosc na forum wiec na nie Edytowane 9 Lipca 2014 przez soot Potrzebuje 2 adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Czas na serwerze ma być min 20h. Aktywność na forum przynajmniej 20 postów SENSOWNYCH Zapraszam za tydzien. Jak nadrobisz aktywność na serwie i na forum wtedy masz duże szanse na przyjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam za tydzien. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi