Grzywka 31 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 1. Nick: Grzywka2. Imię: Michał3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobra 7/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Mogę dołożyć parę groszy 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/grzywka000/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Gram często myślę że bym się nadał na to stanowisko 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Około 12h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Teraz są wakacje więc nie ma dla mnie różnicy ale po wakacjach to na tygodniu będą max 4h bo szkoła a tak na weekendy poza meczami będą cały czas 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Około 3 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 JESTEM NA '' TAK '' :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 + dobra znajomość amx + Wiek + był już admem + dużo czasu może poświęcić aktywność na forum taka sobie. Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jemu zawsze Na Tak ponieważ posiada kulturę osobistą wiek steam mikro i lubię go a Madzia nie masz się czego uczepić tak na pisałem a ty od razu warny im Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jemu zawsze Na Tak JESTEM NA '' TAK '' :DDDDD Tutaj się kolegom warny należą. Co do podania, ja jestem na Tak. Na serwerze jest aktywny i wydaje się być ogarnięty. Dobre amxx, mikrofon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 tak -amx -steam -aktywny na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ogarniety, czesto gra wiec na tak, tylko nadrob aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Z tego co wiem Soot potrzebuję adminów, a jak widzę że wszyscy na tak to raczej jesteś solidny.Widziałem Ciebie pare razy lecz nie gadaliśmy ze sobą więc z sugesti innych jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mam to samo zdanie co poprzednicy, jestem na tak. Gościu wydaje się być ogarnięty, kultura osobista wporządku no i dużo czasu spędza na serwerze, z chęcią zobaczę go w gronie adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja jestem na tak, często jest na serwerze i dużo się "udziela" Był już kiedyś adminem, więc amx ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Również jestem na TAK, ogarnia AMX, bardzo dużo siedzi na serwie, poza tym potrafi spostrzec kiedy ktoś jest odpalony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jestem na tak, ogarnięty, ma doświadczenie, a na serwerze jest praktycznie cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Pisz Pw/GG Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi