Grzywka 31 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 1.Twój Nick: Grzywka 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bruno 3.Admin/Gracz : Bruno 4.Data i godzina: 10:40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1407101037-de_eldorado-1404981420-1404982980.zip I każdy kto wtedy grał potwierdzi moje słowa 6.Opis sytuacji: Wbijam na serwer i piszę do Bruna że gość o nicku Gothic ma AB. Z tego co wiem na każdej serwerowni do tej pory było że admini mają hasło na nick i nikt nie ma prawa się wbić na nick. Ludzi piszą że to podszywka ale jakoś to do mnie nie trafia. Jeżeli nie ma hasła na nick to temat jest do usunięcia, ale jeżeli jest gość powinien stracić adma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dziś mnie na serwerze nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ja powiem tak grałem na serwie ale nie widziałem to co pisał grzywa do bruno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 To jak Cię nie było to przepraszam za kłopot i zwracam się z prośbą do administracji żeby wprowadzić hasła dla adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgadzam się z grzywka hasła dla adminów to dobra rzecz przydatna nikt nie wchodzi na nick admina i nie mąci na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja nie będę każde!u z osobna zakładał haslo , to jest w waszym obowiązku napisać do mnie z takowa sprawa. Po 2 wyjasnie wam co oznacza hasło na nick. Nawet jak masz hasło to i tak każdy wam może wejść na nick tylko ze nie ma możliwości skasowania wam odznak. A i jeszcze jedno od czego macie komendę amx_who ? tam jest pokazane czy to jest admin czy nie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> wyjasnione<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi