Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Nick: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Nick Adma:Dosknaly Strzal Milordzie Data i godzina:10.07.2014 okolo godziny 14:50 Dowody:Ciężko określic ssów nie zrobie, demka nie ma. A co do świadków był to początek rundy. Ale jeśli Milord ma na tyle odwagi aby się do tego przyznac to mysle ze bedzie to wystarczajacy dowod. Opis sytuacji: Mapka dd2. Jestem w ct kampie na gali, dostaje mleko na twarz (prawdopodbnie od Milorda) u ciekam na respa ct. Milord mnie goni zeskakuje zabija mnie, po sekundzie zabija mnie CHEEF. I slysze cudny komentarz Milorda. Gówno pieprzone na respie. Nie wydaje mi się aby admin mógł używac tak "wyrafinowanego" języka w stosunku do graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 DOWOD? dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No i dziękuję Panu bardzo. Właśnie przez takich pseudo adminów odechciewa się gry na tej serwerowni. Brak słów, zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) HYHY nic dziwnego czego ty sie spodziewałeś chłopie XD WIEŚ Edytowane 10 Lipca 2014 przez Damian? NL/PL Nie Ciebie to dotyczy, dodatkowo obrazasz // Warn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 @ UP nie udzielaj sie w tematach nie dotyczacych Twojej osoby nic nie wnosząc do nich . CYA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Postaram sie znalezc swiadka. Czyli nie powiedziales czegos takiego, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Brak dowod // Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi