ZbieramNaWino 9 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Bardzo mi przykro ale raczej nie będę grywał na CoD 350 ponieważ spaliła mi się karta graficzna poprzez moje optymalne ustawienia pod Cs'a,temperatura wzrosła o 7 stopnii C,a że mam lapka z słabym chłodzeniem to karta po 2tygodniach siadła,a na zintegrowanej to raczej nie będę grał bo ścina przy wybuchach czy dużej ilości graczy i mały fps więc muszę zakupić kartę a nie wiem kiedy to nastąpi,dlatego do zobaczenia wkrótce na serwerze. Pozdrawiam Asiunie ;*,R4DEON'a i *_* i pozostałych graczy,elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 To ładnie się urządziłeś Również Cię pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Wszystko gra i buczy naprawione chyba gdyż czasem wyskakuję błąd nvidii i karta się odłącza,chyba nadpalona tylko,błąd polegał na złym sterowniku który pobrałem za pomocą NVIDIA Experience,przez to mój komputer nie mógł wykryć karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi