SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Adrian Wiek: 15 Staż na forum: Trochę jestem na forum ale nie jestem aż tak aktywny jak inni. Ale to się poprawi napewno ^^ Doświadczenie w moderowaniu: Dobre miałem już tutaj nawet moderatora i ogarniam Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 3-4 H ( może czasami więcej zależy od dnia ) Dlaczego właśnie Ty: Chciałem zobaczyć czy się tutaj nadaje na moderatora, bo już pełniłem taką funkcję na innych forach i nikt na mnie nie narzekał. No i chciałbym utrzymać porządek na forum =].Lubie pomagać innym gdy mają jakiś problem to zawsze pomogę w miare moich oczywiście możliwości. Łatwo sie dogaduję z innymi i nie wdaję się w kłótnie. Które czasami występują w SB albo na serwie jak nie ma admina. Wymagania ! 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) Spełnione 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Spełnione 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Miałem chyba 120 postów ale są problemy z hostingiem ale to szybko nadrobię. 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Spełnione 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Spełnione 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Spełnione 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TikTak 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak ale oczywiście jeżeli będziesz więcej na forach :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na TakWiekGodzinyUdzielaj się więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na taK. Na HF Ogarniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Duże tak, estetyka podania i wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na Tak Ponieważ:-Wiek -Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 sory ale jestem na nie, mało się udzielasz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na nie tak jak Pawel mowil 2-3 zdania tutaj sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak ogarniał na HF ogarnie i tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Nie ; ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na tak bo warunki spełniasz często zaglądasz na forum lecz mało się wypowiadasz więcej wypowiedzi i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na nie , jakos twoje podanie nie przekonało mnie i wg malo cie widzialam na forum , mala aktywnosc .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ow[c]a 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak. Przekonało mnie twoje podanie. Myślę że sobie poradzisz. Aktywnośc na forum uzupełnisz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak, tylko więcej przebywaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jestem na tak. Podanie przekonujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jestem na nie. Mało udzielasz się na forum, jesteś również mało aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi