mopsman 0 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Siemanko! Dzisiaj chciałbym poprosić Adminów (słowo "Admini " napisane wielką literą jest oznaką wielkiego szacunku) o rozpatrzenie mojego podania. Mój nick to "Mopsman" , mam na imie Maciej i mam 14 lat :disdain: myślę że 1 rok można sobie darować :island:. Moją znajomość AMX określam na bardzo dobrą a bardziej 7/10 ponieważ miałem 2 serwery na cs 1.6 (każdy na pukawka.pl) i często używałem tych komend :curl-lip:. Mam mikrofon Bardzo chciałbym zostać adminem :shame:. W wakacje mogę grać 4 godziny dziennie a w dni robocze gram czwartek-niedziela po ok 2 godziny. Gram przeciętnie w wakacje 10-12 i 15-17 lub 17-19, w dni robocze 16-18 a w weekendy gram tak jak na wakacje. Gram w cs 2 lata. Adminem byłem na własnych (wspomnianych u góry) serwerach. P.S na Serwie gram od początku maja 2-4 godziny dziennie :mobile:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na nie. Konto dla podania i wzór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na NIE -Powdoy wymieniła Ilonez Jestem tego samego zdania co ona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 - Wiek zero na forum Słaba aktywność na serwie wiek brak wzoru na podanie http://forum.cs-classic.pl/topic/16911-wzór-podań-na-admina/ podanie pisz na ten wzór Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopsman 0 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Czy będę mógł kontynuować? Pisząc zgodnie z "wzorem''? P.S Konto na forum założyłem dzisiaj by napisać podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Tak. tylko chyba w nowym temacie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopsman 0 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 OK Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Następne podanie możliwe po upływie tygodnia od daty tego podaniaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi