Shanell 1 787 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 1. Nick: Shanell2. Imię: Ada3. Wiek: Prawie 19 lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre | 7/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Shanell/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Ada i mam 19. Większość z BF2 mnie zna, a szczególnie grono adminów. Jestem uczciwa i sumienna. Jeśli mam obowiązek to go spełniam. Wiem dobrze, że był problem w którym nie grałam większość czasu i zrezygnowałam z admina, ponieważ miałam sprawy, które wymagały zakończenia tej kariery. Chce wrócić bo jest dużo ludzi, którzy grają po godzinie 23, a admina brak. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Różnie, nie mam wyznaczonej godziny i wyznaczonych godzin. ; D11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dni robocze nawet do nocy, a weekendy często w godzinach porannych. ;>12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Ok 2 lata z dużymi przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Popraw ten kolor pod biały styl, bo nic nie widać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jestem jak najbardziej na tak. Ogarnia, korzysta z ts3, amx w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na Tak miała admina i wszystko bylo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Na tak Ogrania, byla adminem. Jest miła i da się pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Też jestem na tak:+Miła+Ogarnięta +była już adminem i zdecydowanie dobrze jej szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Zdecydowanie na TAK, ogarnia AMX, spędza dość dużo czasu na serwerze i jest miła, a ponadto przyda się taki admin jak ona szczególnie w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ha! Jednak wracasz? - do przewidzenia ;pNa tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak najbardziej na tak. Ada jest bardzo dobrą osobą na to stanowisko. Widać, że nauczyła się amxx. Wcześniej już miała admina, i nie było na nią skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Gra dlogo ogarnia, TAK (sory ze bez ortografi ale nie moge bo pisze z amerykanskiego lapka ;x i nieda sie takiego czegos tu rozkminic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jestem Na TAk AMX ogarniety miła na serwerze spędza dużo czasu.. Wcześniej nie było na nią skarg wiec czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jak podanie na adma jest [ON] to najbardziej TakWiek, Amxx a wiecej jest wypisane wyzej wiec nie bede sciagał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Szaneeeel Jestem na TAK:+Ogarnięta +Wiek +Doświadczenie +AMXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobeczek 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Również jestem na tak-Miała admina -Ogarnięta -Znajomość amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Także jestem na tak. Dosyć często na serwerze, kulturalna miła osóbka o dobrym poczuciu humoru. Z doświadczeniem w grze jak i w adminowaniu, zdecydowanie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kamil musisz się zająć adą, 4 dni czeka na adma Tak, wymagania spełnione + wiemy że można ci zaufać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęta. Pisz Pw/GG Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi