Dolar91 44 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 1. Nick: Dolar 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 23 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): slabe, ale szybko ogarniam to powinienem szybko zalapac... 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Dolar/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Troche adminow sie wykruszylo ,wiec chcialem sprobowac swoich sil w tej funkcjii,kiedys pare razy mi propowano na innych serwerach zebym sprubowal ale nigdy czasu nie mialem,albo nie zbyt mialem na to ochote. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak Steam_0:1:17442374 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 3 do 5 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): czasem po poludniu,czesto wieczorem. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 9 lat z przerwami duzymi 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No widzę dałeś się namówić ;D Oczywiście, że tak. Bardzo przyjemny gracz, nie sprawiał nigdy żadnych problemów, miły, ze skillem. Takich ludzi nam potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jestem na TAK: -miły -ogarnięty -kultura na wysokim poziomie -doświadczenie kiedyś trzeba zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja bym Tobie dał szanse pomimo, że jeszcze nie adminowałeś. - ogarnięty gościu - wiek - aktywność - doświadczenie (w grze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Malo adminow//Przyjety na okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi