Gość CSMAN KAMIL XD Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam całą Administrację. Otóż mam pewien problem z serwerem bf2, po resecie wgl nie mogę grać, nic... Wchodzę na serwer, mam vip'a, nie mogę nawet broni wybrać z menu vip'a.. Jedyne co mogę robić, to kręcić myszką wokół xd NIe mogę ruszyć się z respa, no krótko mówiąc, nic nie mogę zrobić. Dodam jeszcze, że pozostali gracze mogą mnie zabić. Proszę o jakąś pomoc, doradę czy coś (( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 mi się wydaje że masz klawisze ruchu itp z resetowane w opcjach przez jakiś błąd w cs zresetuj se je usedefault i powinno być wtedy wszystko okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CSMAN KAMIL XD Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzięki, zaraz to sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 spoko jak nie pomoże to spróbujemy co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 to nie jest dzial od takich rzeczy, pewnie dostaniesz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Pozatym google nie gryzie prwada ? Na nastepnym razem poszukaj potem pisz.(brak znakow polskich (amerykanski laptop) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Zapraszam do tego działu http://forum.cs-classic.pl/forum/142-problemy/ /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi