Ilonez 779 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Tak jak w temacie, chodzi o to, że raz na jakiś czas niektórzy gracze robią się niewidzialni. Z tego co wiem, nie tylko mi tak pokazuje. Screen jak to wygląda: http://www.speedyshare.com/qFbcJ/zm.jpg widnieje tylko informacja o graczu, a gracza nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 kiedyś też tak miałem i wystarczyło żeby ten koleś którego nie widać ruszył się i było wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Teraz gracz musi podskoczyć, a kiedyś tak nie było ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ja nic nowego ostatnio nie dodawałem, a samo z siebie sie nie stało. Wszyscy gracze tak mają, czy tylko pojedyńcze przypadki?Ten gracz chyba nie ma Pro VIP'a, więc wina modeli odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 To nie jest wina serwera tylko komputera twojego Modele sie ci zbugowaly i wyskoczyly w powietrze gracz normalnie jest na ziemi przed toba.Na wielu serwerach tak sie dzialo jak gralem na jb , zm , funmapsach itp wystarczy poprosic by gracz podskoczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Może to przez mój model, którego nie chcą mi usunąć ;c. Zresztą gram od pół roku na tym komputerze i na tym serwerze i tak nie miałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jeżeli to jest to co mówi iss9 to nie jest to wina modelu Pro VIP'a tylko tego, iż zbugował ci się któryś z modeli, w takich przypadkach naprawia to skok gracza, ale jest to też trochę wkurzajace gdy trzeba ciągle kogoś o to prosić. Jeżeli masz to od rangi Pro VIP, to będzie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi