Gość leno Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 1. Mój Nick: LeNo 2. Nie wiem ktory admin mi dał bana... 3. Było to kolo 18.30 12.07.2014r. 4. Dostałem bana za podszywke... Wszedłem na server i chwile kampiłem bo nie mogłem przez momencik grac i admin zaczął mnie slapować , następnie sie zacząłem ruszać ale tak bez myszki, czyli nie obracałem ekranu bo rozmawiałem przez telefon i nie mogłem i chwile później dostałem bana za podszywke... To byłem ja na swoim nicku... Pozatym jak mam premke i vipa to chyba mam hasło nie? BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 13 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : LeNo [AMXBans] Reason : ' podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 193.17.174.120 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Ps. Pierwszy raz pisze takie coś więc jeżeli cos źle zrobiłem to wybaczcie. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi