Skocz do zawartości

los ami

ZbieramNaWino

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick:  ZbieramNaWino

2.Nick admina/gracza który zawinił: los ami

3.Admin/Gracz : Admin

4.Data i godzina: 12 lipca,około 20:00 

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Mapy de_nuke2x2,assalut i gracze aktualni na serwerze

6.Opis sytuacji: Chciałbym zgłosić skargę na admina los amin który bez vote i zdania graczy robi bezsensowne vote i zmienia mapy,sytuacja się powtórzyła 2 czy 3 krotnie w ciągu tych 2 map,na dodatek dostałem bana za spamowanie na U@ na 5 minut z powodu,myślę że frustracji tego admina który nie zna regulaminu,prowadziliśmy rozmowę a on po prostu jak widać nie potrafi przyznać się do błędu,a chodziło o zmiany mapy,bany bezpodstawne z jego strony i za jego błędne twierdzenie że na serwerze jest bezwzględny zakaz przeklinania,po za tym jego umiejętności administratorskie ograniczają się do komendy amxmodmenu więc prosiłbym dla dobra graczy i serwera by pozwany admin dostał reprymendę lub został zdegradowany.

ciagly spam na u @ z twojej strony  to ci mapa nie pasuje to przeklinasz  na czwartej mapie z rzędu to ci dalem bana na 5 minut moim zdaniem powinienes uspokoic swoje emocje i frustracje... 

"1. Zakaz wyzywania innych graczy lub używania wulgaryzmów.  ( ostrzeżenie, kick, ban od 30 minut do 3godzin ) "

to jest pierwszy punkt REGULAMINU!!!! MOGLEM DAC CI NA DLUZEJ, wiec ciesz sie ze nie dostales tak jak w regulaminie....

Chłopie definicji spamu nie znasz,odpowiadałem i zadawałem pytania a kota ogonem to już nie odwracaj,ja zawiniłem czym że on nie zna regulaminu i nie potrafi vote robić? Przeklinać można zakazu nie więc o co chodzi? Po za tym jest plugin który blokuje.

PS: Widzę że ładnie edytujesz i zmieniasz treść regulaminu pod siebie,taki pkt nie istnieje kolego sympatyczny.

kolego widze ze ty czytac nie umiesz wiec wroc do regulaminu

3.1. Zakaz używania wulgaryzmów na u@ [ban na 30 min / Ban na 1 godzinę]

3.3. Zakaz obrażania adminów na sayu/tsau/u@/ bądź przez mikrofon [ban na 1 godzinę / Ban na 1 dzień]

3.6. Zakaz nadużywania wulgaryzmów na say/tsau badź przez mikrofon [ban na 30min / Ban na 1 godzinę] 

kolego sympatyczny wroc do regulaminu i zapoznaj sie z nim dokladnie ......

Nie 1 raz nadużywasz wulgaryzmów sam wielokrotnie cie upominałem na serwerze ban na 5 minut to nie katastrofa a o zmiane mapy sam prosiles na u@ wielokrotnie.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności