ZbieramNaWino 9 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 1.Twój Nick: ZbieramNaWino 2.Nick admina/gracza który zawinił: los ami 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 12 lipca,około 20:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Mapy de_nuke2x2,assalut i gracze aktualni na serwerze 6.Opis sytuacji: Chciałbym zgłosić skargę na admina los amin który bez vote i zdania graczy robi bezsensowne vote i zmienia mapy,sytuacja się powtórzyła 2 czy 3 krotnie w ciągu tych 2 map,na dodatek dostałem bana za spamowanie na U@ na 5 minut z powodu,myślę że frustracji tego admina który nie zna regulaminu,prowadziliśmy rozmowę a on po prostu jak widać nie potrafi przyznać się do błędu,a chodziło o zmiany mapy,bany bezpodstawne z jego strony i za jego błędne twierdzenie że na serwerze jest bezwzględny zakaz przeklinania,po za tym jego umiejętności administratorskie ograniczają się do komendy amxmodmenu więc prosiłbym dla dobra graczy i serwera by pozwany admin dostał reprymendę lub został zdegradowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Można przeklinać Wino, lecz może się wkurzył bo klniesz cały czas a on musi to czytać? Fakt vote było nie potrzebne. 2 strony tutaj zawiniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 ciagly spam na u @ z twojej strony to ci mapa nie pasuje to przeklinasz na czwartej mapie z rzędu to ci dalem bana na 5 minut moim zdaniem powinienes uspokoic swoje emocje i frustracje... "1. Zakaz wyzywania innych graczy lub używania wulgaryzmów. ( ostrzeżenie, kick, ban od 30 minut do 3godzin ) " to jest pierwszy punkt REGULAMINU!!!! MOGLEM DAC CI NA DLUZEJ, wiec ciesz sie ze nie dostales tak jak w regulaminie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Chłopie definicji spamu nie znasz,odpowiadałem i zadawałem pytania a kota ogonem to już nie odwracaj,ja zawiniłem czym że on nie zna regulaminu i nie potrafi vote robić? Przeklinać można zakazu nie więc o co chodzi? Po za tym jest plugin który blokuje. PS: Widzę że ładnie edytujesz i zmieniasz treść regulaminu pod siebie,taki pkt nie istnieje kolego sympatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 kolego widze ze ty czytac nie umiesz wiec wroc do regulaminu 3.1. Zakaz używania wulgaryzmów na u@ [ban na 30 min / Ban na 1 godzinę] 3.3. Zakaz obrażania adminów na sayu/tsau/u@/ bądź przez mikrofon [ban na 1 godzinę / Ban na 1 dzień] 3.6. Zakaz nadużywania wulgaryzmów na say/tsau badź przez mikrofon [ban na 30min / Ban na 1 godzinę] kolego sympatyczny wroc do regulaminu i zapoznaj sie z nim dokladnie ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Nie 1 raz nadużywasz wulgaryzmów sam wielokrotnie cie upominałem na serwerze ban na 5 minut to nie katastrofa a o zmiane mapy sam prosiles na u@ wielokrotnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi