Sony xperia j 10 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 1. Nick:Sony xperia j 2. Imię:Łukasz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 2/10. Szybko się podszkolę 5. Mikrofon(Tak/Nie):Jasne że tak 6. Składka (Tak/Nie): Brak funduszy :/ Ponieważ mam abonament a jestem biedny ;___; 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Sony%20xperia%20j/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Bo ja to ja xd Jestem bardzo często na serwie i na forum. będę sprawdzał wszystko 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zależy. w wakacje 2-5 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): jako że są wakacje to różnie. około 9 rano gram, pozniej 13-15 i 20-22 jak będzie rok szkolny to już o wiele mniej :/ 12. Staż w grze counter strike 1.6 około 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Nieutral. Kulturka na serwerze. v Staż. v GT. v Wiek. v Mikrofon. v Amx. WIELKIE X ! Składka. x Steam. x Byłeś adminem. x "WIELKIE X !"- Liczy się x2. 5v i 5x. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 NIE. Dlaczego? kiedyś zrobiłeś dobry syf na serwerze reklamujac inny, obrażałeś mnie ale dostałeś 2 szanse jak wielu graczy poprzez reset banów. Jednak nie licz na to że dam takiej osobie jak ty która kompletnie nie ma pojęcia czym dany odpał jest co 2 osoba u Ciebie ma wh i aima gdy któryś admin mówi ci że się mylisz - płaczesz dalej spamujesz i piszesz skargi z kolegami + to co napisałem wyżej na tym serwerze możesz grać, ale admina nie dostaniesz za mojej kadencji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi