Sony xperia j 10 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jak odzyskać dostęp do konta na HEHEHERBATA CI STYGNIE? Dostałem ss'y już dawno, ale miałem zepsutego lapka i komp został sformatowany. nie mogę odzyskać ss'ów bo ich już nie ma, co zrobić?? chcę grać na poprzedniej nazwie bo jest lepsza Dodam tylko że jestem sumiennym graczem i cheaty mi są niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toffik 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Dopisz jedno "He" myślę że nie zrobi to różnicy tobie,a bajka z kompem i tak nie wierzę,miałem ssy z 200 razy robione i nigdy mi nic nie siadło,gratuluję że zszedłeś na dobrą strony ognia i nie czitujesz już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 po 1 grasz na Aktywnym z tego co napisałeś (lub źle przeczytałem) a po 2 http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/#entry91466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Reset banów był więc raczej nie jest ten nick zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi