szoguun 1 568 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 o to moja nowa sygnatura zapraszam do oceny niedługo otwarcie 3 galerii Avatary,Sygnatury i reszta otwarcie zapowiadam na może 23 lipca 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Przeźroczystość postaci sprawia wrażenie nałożonego renderu c4d, fajnie to wygląda Like 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 jak dla mnie fajne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Bardzo fajna praca. Jestem pod wrażeniem twoich talentów Kurczę nie mogę się doczekać aż ja będę umiał coś fajnego zrobić xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie będę robić kolejnego tematu o to moja nowiutka sygnaturka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Też chciałem coś podobnego zrobić ale się wystraszyłem wyzwania bo by mi nie wszyło Zajefajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ta druga wygląda na bardziej estetyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 SHIT:) Napisz do kosza jak u innych Nic ciekawego. Render, tekstura i to tyle Nie mam co oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi