ChiLL 74 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 #1 Taki prosty avatar, a fajnie wygląda #2 Chyba jakiś banner #3 Sygnatura z dziwnymi napisami :v #4 Kolejna sygnatura #5 I następna #6 I znowu #7 Banner serwera, średni #8 Jakiś avatar, nie mam pojęcia dla kogo Nie zamykajcie tego tematu to będę czasem dodawał tu swoje prace, bo te chyba są stare. Inne mam na imageshack ale zapomniałem hasła ^^ 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 B. ładne, do tego pamiętam, jak już dawno je wstawiałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clever. 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Świetne Złożył bym zlecenia na avka ale jeszcze nie mogę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Teraz mam godnego rywala w dziele zlecenia na grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Kilka nowych prac, ze zleceń 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Prace na poziomie. Efekty, wtopienia it.. 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Kilka nowych prac ze zleceń/bitew, bo chcę nabić sobie posta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No zajebiste to ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 @ChiLL masz talent @James masz godnego rywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Super A może coś dla mnie <: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Prace całkiem całkiem, nie w moim stylu, ale niezłe Kiedy podanie o Grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pewnie już nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Prace robisz świetne. I nie gadaj że nie złożysz podania na grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Praca na poziomie i to wielkim. ) Jaskier dobrze mówi , zgłoś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Chyba tu za krótko jesteście, bo grafika to miałem i robiłem sporo rzeczy na starym forum, jeszcze jak przemo było Ale że ja zawsze zaniedbuje po jakimś czasie obowiązki to nie ma sensu mi nawet zaufać, bo mogę odejść niedługo bez żadnego pożegnania. A prace mogę robić bez żadnej rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Prace ładne, podobają mi się choć widać że mistrzem (tak jak i ja) nie jesteś. Chodzi o typografię która jest zmorą każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Do mistrzostwa to mi jeszcze daleko, nie tylko w napisach, ale też ogólnie w pracach, jednak progres myślę, że jest cały czas Edytowane 24 Września 2014 przez ChiLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Dwie nowe prace, pacman trochę dziwny wyszedł, ale ogólnie spoko jest Edytowane 1 Października 2014 przez ChiLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 brak wyostrzenia co razi w oczy. Napisy do kosza bo tylko to psują Nie wiem co chciałeś zrobić to w tych pracach ale to zdecydowanie nie wyszło Totalna porażka jak dla mnie Ćwicz bo ostatnio prace ci nie wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi