ZaxeN 12 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Prosił bym o awans pana JamesRodriguez na grafika ponieważ zasługuje na to pomaga graczom spełnia ich prośby związane z robieniem grafiki avatarów , sygnatury , sprayów kto też mnie popiera w tym poście niech się wypowie na jego temat a post napisałem z własnej woli jak coś bo on na to zasługuje proszę nie warnować nie wiedziałem gdzie dać tego posta więc dałem tutaj :disdain: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 dzięki za takie słowa ale to nie odpowiedni dział XD mogłeś napisać -_- albo w dziale w sprawie forum XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clever. 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jak najbardziej zasłużył Sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Nie ten dział i mogłeś zrobić tak jak napisał Ci James. /close Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi