Skocz do zawartości

Skarga na opiekuna serwera krypto

PawełeK.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : PaweleK.
Data Zdarzenia :2014/07-13
Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Krypton
Opis Sytuacji : Admina zbanował mojego brata za bugowanie hp na zawsze, dlaczego ja to pisze? ponieważ  myśli, że to zwykły gracz,który się nie wybroni i zamyka jego tematy z nazwa bugowanie-perma
Dowód :http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55134 dlaczego nie pisze o ub bo to brat dostal i napisał po czym powiedziałem mu ze w regulaminie jest ban od 1 dnia do 7 dni nie rozumiem admina który nei zna regulaminu jak i kryptona, który też nie zna regulaminu

2 dowód:http://forum.cs-classic.pl/topic/19787-skarga-na-ariocha/ - zabrany admin ariocha.....

Moim zdaniem powinnien ten admin dłużej i to o wiele się  pouczyć skoro twierdzi ze SA CZITY NA BUGOWANIE HP nie wiem nei moge do tego dojść

po czym przeglądałem regulamin z resztą czytałem na początku

po 3 skoro jest taka mapa na serwerze to niech krypton terz przeglądnie wszystkie demka  z hl;tv i pobanuje (dużą ilość osób za to)

A tu przedstawiam największy dowód :)

egulamin serwera Call of Duty

Zasady oraz kary

1. Zakaz wyzywania innych graczy lub używania wulgaryzmów.  ( ostrzeżenie, kick, ban od 30 minut do 3godzin )
2. Zakaz obrażania innych grazcy. (Ban od 15 minut do 3 godzin )
3. Nicki rasistowskie, wulgarne i obraźliwe są całkowicie zakazane. ( Kick, ban na 15 min )
5. Zakaz używania nicków adminów  lub podszywania się pod nich. ( ban permanentny )
6. Zakaz reklamowania innych serwerów lub proszenia o gg/skype/steam po to by zareklamować swój serwer. (ban permanentny )
7. Zakaż rzucania HE na małych mapach typu cs_max. ( ban od 1 do 3 godzin )
8. Zakaz skanowania "z respa na resp". ( ostrzeżenie, kick, ban od 30 minut do 3 godzin )
9. Zakaz wchodzenia na, pod tekstury. ( ostrzeżenie, ban od 5 do 30 minut )
10. Zakaz wykorzystywania błędów (bugów) serwerach. ( ban od 1 dnia do tygodnia )
11. Zakaz używania mikrofonu bez mutacji lub nadużywania go. ( ostrzeżenie, ban od 30 minut do 3 godzin)
12. Zakaz informowania o czitach przez mikro lub pisząc to say,masz od tego U@. ( ostrzeżenie, kick, ban do 30 minut )
13. Zakaz utrudniania gry (np: rzucając flashe pod nogi lub na resp) . ( kick, ban od 30 minut do 1 godzin )
14. Zakaz używania wspomagaczy (wallhack, aimbot, no recoil, speedhach, itp.) .  ( ban permanentny )
15. Na serwerze dozwolona jest rozgrywka tylko i wyłącznie na ustawieniach OpenGL. D3D oraz Software jest zakazana.  ( ban permanentny )
16. Zakaz expienia w sposób niedozwolony. Tzn. jedna osoba daje rozbrajać/podkładać pakę drugiej. ( ban do 1 dnia )
17. Wchodzenie na aktywnym banie jest karane ponownym, wydłużonym banem. (+ kolejny przedział czasowy bana, ban "neo", ban na "cfg")
18. Zakaz stawiania min w przejściach. ( ban od 1 do 3 godzin )
19. Każda osoba musi mieć stabilny ping i nie może on skakać w wartości powyżej 120 ( Kick, ban do 5 minut )
20. Kampienie na respie przeciwnika jest zabronione. Wyjątek stanowi sytuacja gdy pilnujemy paki lub nie chcemy dopuścić, aby CT odprowadziło hosty. (Ostrzeżenie na say@@ , kick, ban do 30 minut)
21. Zakaz kupowania HE gdy posiada się perk lub klasę niezależnie od szansy 1/x ( kick, ban do 3 godzin )
22. Zakaz kampienia w szybie  ( kick, ban do 3 godzin )
23. Zakaz kampienia przy hostach  ( kick, ban do 3 godzin )
24. Obrażanie Admina ban ( 3 godziny do 24 godzin )
25. Zakaz stawiania replik w przejsciach ( 30 minut do 3 godzin )

• Właściciel

4k nie ma własnego regulaminu, więc ja przy takich "akcjach" kazałem stosować sie do tego regulaminu

http://forum.cs-classic.pl/topic/2040-regulamin-serwer%C3%B3w/

Właśnie jakiś czas temu(dzisiaj) poprosiłem wszystkich opiekunów o spisanie swoich własnych regulaminów by potem nie było wątpliwości.

W dniu 13.07.2014 o 14:28, -_- napisał(a):

4k nie ma własnego regulaminu, więc ja przy takich "akcjach" kazałem stosować sie do tego regulaminu

Właśnie jakiś czas temu poprosiłem wszystkich opiekunów o spisanie swoich własnych regulaminów by potem nie było wątpliwości.

Więc jak dla mnie moj brat powinnien zostac odbanowany skoro mówiłeś już jakiś czas temu, ze ma to zrobić a przeciez to jest regulamin cod mod więc teraz nie rozumiem, więc ja mam wątpliwość bo to jest nie słuszne bugowanie-perm nie spotkałem się z takim banem na tej sieci i proszę to wyjaśnić  a ja się stosowałem do regulaminu cod mod.

• Właściciel

Jakiś czas temu, czyli dzisiaj poinformowałem ich poprzez PW. Źle to napisałem.

Zresztą jeżeli to bugowanie i nie ma regulaminu to ban permanentny jest słuszny, bo kwalifikujesz się do ogólnego regulaminu i nawet jeżeli opiekun nie miał swojego regulaminu to stosuje się do tego ogólnego

• Like 1

Jako jedyny serwer 4k lvl nie ma regulaminu a skoro pisało cod mod to skąd gracz ma wiedzieć ze to nie jest do tego serwera jest to nie sprawiedliwe potraktowanie graczy na serwerze z resztą na tej sieci nei widziałem bana na zawsze za bugowanie nie rozumiem

• Właściciel

Ja na ZM banuje za bugowanie na zawsze, jeżeli to bugowanie powodowało jakieś "przywileje" na serwerze to czemu miałeś nie dostać?
Celowe używanie bugów kończy się banem, a tłumaczenie się że "nie widziałem" jest bezsesnu. Dla mnie każdy serwer powinien mieć w regulaminie jasno napisane "Za celowe używanie bugów ban permanentny bez możliwości UB".

Skoro wiedziałeś o tym bugu i używałeś go celowo to ja się nie dziwię.

Na tym zakończymy tą rozmowę, proszę poczekać na kryptona.

• Like 1

Ban był słuszny, Jeszcze jak byś to zrobił raz przez przypadek ale z tego co mi wiadomo co mapę latałeś z full hp nawet po otrzymaniu DMG.

Skrócę ci bana do 1 tygodnia z racji tego że 4K jako jedyny nie ma swojego regulaminu i mogłeś nie wiedzieć że za bugowanie jest PERM.

Co do UB zgłoś się na PW.

/close

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności