Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 1. Nick:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 2. Imię:Kuba 3. Wiek:18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40%40/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Na początku gdy rozpocząłem grę na tej serwerowni było strasznie dużo adminów 24/7. Ostatnimi czasy strasznie się to zmieniło. Szybko potrafię rozróżnić czitera od nnormalnego gracza. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_0:0:447253 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Ile tylko się uda, wiadomo wakacje. Teraz to można i non stop i w kolorze. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):W bardzo zróżnicowanych potrafie siedzieć i po nocach albo i z samego rana, ciężko określić. 12. Staż w grze counter strike 1.6: Z przerwami to bedzie coś 6/7 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Mało na serwerze i na forum, co cię skreśla. Na nie @EDIT Co do czasu na serwerze, coś mi się powaliło, bo nie tu popatrzyłam... No to jeśli Damian i Natalia, mówią , że jesteś często, to dam Ci TAK, bo do tego wiek jest, mikrofon, amxx też nie najgorzej, a co do czasu an forum, no to jeśli Damian przymyka na to oko, to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ja jestem na TAK. -steam -składka -bardzo często widze -zgłasza cziterów na steam -sympatyczny -nie widziałam, zeby kiedykolwiek sie zle do kogos odezwał Mało na serwerze, ponieważ był reset a Kubę kojarzę i znam. Damianie, mało adminów. Myślę, ze Kuba da siebie radę, chociaż na okres probny proponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Co do forum, zawsze podkreslam ze jest bardzo ważne. Ale z doświadczenia wiem, ze większość graczy malo wchodzi. Rozkrecaja sie oni z reguly po otrzymaniu admina. Oczywiście sa wyjatki takie jak np: Kropek ktory byl aktywny przed otrzymaniem admina. Dlatego Przy podaniach zwykle przymykam na to oko bo wiem ze nastapi progress. Dlatego Madziu wazniejsze teraz jest jak Kuba jest odbierany na serwerze przez reszte. A grac to tez gra , bo za każdym razem jak wchodze na serwer to @@@@@@@@@ tez tam jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Dodawajcie opinie bo temat jest otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 na TAK -Dużo gra -Doświadczenie - i ogarnięty gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jestem na tak,same plusy duzo gra i ogarnia a to jest najwazniejsze ,a co do forum to napewno nadrobi.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Na tak, nie gadaliśmy za bardzo ze sobą, ale kojarzysz mi się z dobrej strony - staż w Cs'a na +- wiek +Pamiętaj, że na serwerze dbamy o kulturę, nie chciałbym się zawieść na Tobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Na wielkie nie Cziter cziter jeszcze raz cziter lata co chwilę na WH i Aimie grać się nie da wielkie nie :cow: A tak serio na tak + steam + ogarnięty + często go widzę + amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Również jestem na tak, dosyć często widzę go na serwerze. Inne powody są i tak już wymienione nad tym postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Również jestem na tak - wiek - aktywność - ogar - doświadczanie Ps. Ostatnio z tego co zauważyłem to ludzie piszą te podania tak na odpie**** i to mi się strasznie nie podoba. Łatwo jest teraz dostać admina ze względu na to że server ostatnio "przeżywa kryzys", ale chyba można się trochę postarać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dla @@@@ na Tak Często gra Nie widziałam żeby był niekulturalny więc kultura na wysokim poziomie co jest plusem Widać że chłopak ogarnia grę Myślę, że zasługuje na admina zwłaszcza z powodu ich obecnego braku. ps. weź może trochę skróć nick xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Myślę, że zasługuje na szansę Serwer serwerem, ale przydała by się aktywność na forum większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Zostales przyjety. Napisz do -_- lub Rybaka, bo nie mam dostępu do ftp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi