aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 1. Nick:zaufajdobrymradom2. Imię:Robert3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/zaufajdobrymradom/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem osobą ogarnietą, kulturalną, dużo rozmawiam z ludźmi. Chce pomóc wam w ogarnięciu serwera gram często rano jak i w nocy myśle że sie przydam 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):mam steam ale chwilowo gram na ns problem z kompem.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: bardo dużo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano, w południe i w nocy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak byłem dlatego dobra znajomość amx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 NA TAK czas na serwerze wiek amxx mikrofon składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 mikrofon ? chyba w sklepie , nigdy Cie nie slyszalem a bynajmniej nie pamietam na serwerze Cie widze ale 0 zaineresowan nim , konto na forum zalozyles i juz podanie ? to jest jakis smiech , narazie na NIE , popracuj troche , czytaj wiecej forum interesuj sie bo nawet nie wiesz kto gdzie co i jak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 z czasem na serwie średnio. konto na forum dla podania. Na razie na nie. Złoż podanie za tydzień/dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz! 1 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na TAK +steam (niby masz, ale nie grasz) postaraj się rozwiązać ten problem jak najszybciej. +składka +aktywność +wiek Do dania szansy przekonuje również mnie pkt 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: bardo dużo , i chcę to zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Widzę cię na serwerze,składka wszystko się zgadza. Myślę że można ci dać szansę zwłaszcza że mówisz że dużo czasu możesz poświęcić serwerowi. Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak557 0 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 na nie konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 -konto dla podania-aktywność na forumZłóż podanie za tydzień i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi