Gość Pawe(L)ek Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Twój nick: Pawe(L)ekNick podejrzanego: Adisl IP podejrzanego: STEAM_2:0:1589426338, wpisywałem ''IP'' ale nie może mi wydrukować.Data (dzień, gg:mm) zajścia: przed chwilką.Twoje demo: http://speedy.sh/r3Zqx/aisi.demRodzaj czita: WH Aimbot.Czasy podejrzanych akcji: Od samego początku, chłopakowi same heady siadają, a w dodatku jak widać na demku celownik w jednej pozycji jest i tak dziwnie strzela. wallhack w 100% widzi, przez sciany zawodników drugiej drużyny.IP /Nazwa serwera: Serwer BF2 32 Odznaki. PS: Dzisiaj poznaje serwer i lubie czasami posiedzieć na ''Specie'' patrząć sobie na graczy, którzy mi się nie podobają. c: mam nadzieje, że gracz zostanie ukarany odpowiednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi