Siom 30 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam, każdy administrator który ma admina na serwerze DR czyli osoby niżej wymienione: -Szerman -Dawcio -Ilonez -CiapatyMurwa -Green (nick forum: Szymonpawlik) -Koksiq -Gemciu -Master Te osoby mają obowiązek zgłosić się jak najszybciej w tym temacie http://forum.cs-classic.pl/topic/14504-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/?hl=rangi Jeżeli osoby tego nie zrobią oczywiście mówię o tych którzy tej rangi nie mają stracą administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ciapaty ma przerwe jakby coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Green z tego co wiem też ma przerwe. Nie wiem czy Dawcio także bo coś słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Żaden z nich nie zgłosił tego do odpowiedniego działu, wiec został wydalony. (sry, oprócz dawcia, tylko że dawcio jeszcze kilka dni orał sobie na Steam, a nie ma go od dłuższego czasu na serwerach)Albo zachowujemy się jak dorośli, albo jak dzieci. Dzieci na adminów nie chce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ale Dawcio tylko po SID wszedł, bo go poprosiliśmy do konkursu był potrzebny i dlatego na steamie był tylko na moment ;x więc jak dla mnie nie powinien stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 To jest trochę dziwne, w nieobecnościach pisze, że nie ma internetu, a wchodzi na steam i gra. Ja mówię o akcji, w której wszedłem na STEAM i zobaczyłem dawcia cisnącego na DD2, to nie była chwila, dlatego mu tego admina zabrałem. Nie podawał dokładnej daty nieobecności, na forum nie zawitał, więc potraktowałem tą nieobecność za wygasłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Moim zdaniem admin powinien zglosic sie do opiekuna serweru by poinformowac o przeriwe. prosze o zmiane nicku na KoksiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Od zgłaszania jest odpowiedni temat chociaż możecie także zgłaszać do mnie a ja będę to przekazywać Karolowi. Zamykam bo wszystko już załatwione odnośnie rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 SZERMAN - degradacja nie gra na serwerzeDawciOo - degradacja nie gra na serwerze Ilonez - zrezygnowała GEMCIU - degradacja nie widzę na serwerze KoksiQ - popraw aktywność inaczej degradacja - sam zrezygnował pisząc do mnie na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi