Kowalinioo 0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 1. Nick: Kowalinioo 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx: Srednie 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Linki które reklamuje: http://cs-maxskills.pl/showthread.php? 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Poniewaz jestem odpowiedzialny za to co sie dzieje na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):10 do 12.18 do 22 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 13.Steam: Kowalinioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Łamiesz regulamin, konto dla podania, nawet linku do GT nie możesz podać. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Na nie.Powody takie jak @uporaz wypowiadasz się w swoim podaniu.to jest twój gametracker http://www.gametracker.com/player/Kowalinioo/193.33.176.143:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jestem na Nie ! Konto pod podanie, brak linku do gt + łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Złóż podanie za 2/3 tygodnie. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalinioo 0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Bardzo wam dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G4L4Xy TnT 1 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jestem na tak. Pisze we własnym podaniu. Znakomita ortografia, nic dodać nic ująć. Konto nie zostało stworzone dla podania. Mam nadzieje, że Go przyjmiecie do grona Administratorów serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 NIE Nie podałeś linku do GTAmxx Bardzo wam dzienkuje ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: PODANIE ODRZUCONE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi