NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 1. Nick: NiE RoB Mi SsOw2. Imię: Łukasz3. Wiek: 16 lat, niedługo 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre, 7/105. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie): Jeśli by było trzeba to tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/nierobmissow/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Bardzo dużo czasu spędzam na serwerze; myślę, że inni gracze mnie lubią; potrafię rozpoznać czitera; dobrze ogarniam AMX9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: gram po 5-8 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Na wakacjach niemal całe dnie, a również po północy, w roku szkolnym będę grał wieczorami po 3-4 godziny, a na weekendy po 5h 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem nieraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Na tak.wiekamxdużo godzinek w GTdługo gra dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dobra nołajfie #2 (zaraz po Grzywie), masz na tak xd +AMXX +WIEK+GT+DOŚWIADCZENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Wiek amx no life. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jestem na TAK Miał wcześniej admina Czasem go widzę na serwie Ogarnięty AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawe(L)ek Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Zawsze widzę wariatka na serwerze i jestem zdecydowanie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Na tak, da się pośmiać na ts'ie, ogar, amx można by lepiej ale się nauczy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja jestem na tak. Jest kochany, zwariowany, można z nim na ts pogadać i w dodatku jak na swój wiek jest ogarnięty. ;D (Mało 16 latków takich jest) ; ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jestem na tak amx wiek kultura osobista mikro h na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jeszcze przed wylotem Cie widywalem na serwerze dzień w dzień teraz nwm jak jest ale kierując się innymi wypowiedziami jesteś ogarnięty-GT-AMX-Wiek-DoświedczenieTAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jestem na TAK -Wiek -Można z nim pogadać podczas gry -ogrania amx -dużo czasu spędza na serwie -i ogólnie spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres probny. Pisz pw/gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi