JAGi ^ bANG bANG 0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Siemka Jestem tutaj nowy i mam takie małe pytanko. Gdzie mógłbym znaleźć tracklistę rs'ów, bo nigdzie ich nie widzę, a niektóre nuteczki minie się baaaardzo spodobały Jeżeli mógłby mi opiekun serwa lub ktokolwiek inny dać tą tracklistę to byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cześć Ilość piosenek w paczce: 10 Format: 192 kbps Czas trwania: 13-15 sec Rodzaj piosenek: Progressive House, Electronic Dance Music, Dubstep, Glitch Hop Link do download-u: http://www37.zippyshare.com/v/66544517/file.html Lista utworów: 1. Arty - Flashback (Original Mix) 2. Bassjackers & Kenneth G - Rampage (Original Mix) 3. Coldplay - The Escapist (Maor Levi's Starlight Mix) 4. Deorro, J-Trick - Rambo (Hardwell Edit) 5. Flinch Feat. Ellie Goulding - You Don't Know 6. John Dahlback - Fireflies (Original Mix) 7. Lana Del Ray - Without You (Kill Paris Remix) 8. Nero feat. Alana - GuilT (Original Mix) 9. Pegboard Nerds - Razor Sharp VIP (Original Mix) 10. Tom Swoon & Lush & Simon - Ahead Of Us (Original Mix) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAGi ^ bANG bANG 0 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Dzięki Ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rwb 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Można gdzieś dorwać akutalne rs'y z FFA? Aktualne na dzień 19sierpień .. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Aby znaleźć muzyczki z serwerów u siebie na kompie wystarczy otworzyćC:/Program Files/Steam/steammaps/twojprofil/counter-strike/cstrike_polish/soundNastępnie należy wejść do katalogu misc w którym zapisuje się wiekszość dźwięków z serwerów np. folderffavolta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Koledzy z 1.6 trochę się rozpędzają Steam/steammaps/common/counter-strike global offensive/csgo/sound/misc Czy na dzień dzisiejszy coś nowego jest niż podał kolega wyżej, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rwb 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 A podziękował ! z bogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mozna jeszcze jakies fajne muzyki dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Potrzebuje paczki nutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 no dobra ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 http://www73.zippyshare.com/v/28245859/file.htmlProsze oto paczuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Mam nadzieje ze jakies fajne nuty ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Venix powinieneś dostać warana za te bezsensowne posty, które nie wnoszą nic do tematu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam, może ktoś podać aktualne tytuły?Dokładniej chodzi mi o nr. 7 i 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew 2 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Najlepiej całą listę tytułów RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSMAN KAMIL XD 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Mam takie pytanko, nie chce mi się Tworzyć nowego tematu więc tu Czy na Cs:GO jest serwer tak jak na 1.6 Reset BF2 FFA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam, z pomocą innych osób, którym dziękuję, udało mi się ustalić tylko tych wykonawców naszych aktualnych rs-ów. 3. DVBBS Feat. Dropgun & Sanjin - Pyramids (Original Mix) 4. Quintino & FTampa - Slammer (Original Mix)5. R3hab & Vinai - How We Party7. Martin Garrix & MOTi - Virus W ramach jakiejś rekompensaty może w tym temacie znajdziecie dla siebie jakieś fajne nutki. http://forum.cs-classic.pl/topic/17028-propozycje-only-dd2/page-21#entry176341 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus950 0 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A zna ktoś może nutkę numer 6 ? ;p był bym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Chyba na serwer trafily te rs jezeli dobrze pamietam ale nw czy wszystkie a wiekszosc nut bralem z Spinnin Records jak by ktos chcial posluchac i sory ze wczesniej nie podalem tytulow ale myslalem ze rs na serwie zostaly zmienione nie które nuty byle brane z trailerow a juz raczej sa w pelnych wersjach mysle ze pomoglem Afrojack & Martin Garrix - Turn Up The Speakers (Official Music Video) Bassjackers - Savior (Original Mix) Borgeous & Tony Junior - Break The House (Original Mix) Don Diablo - Back In Time (Official Music Video) DVBBS - We Were Young (Official Music Video) [OUT NOW] DVBBS & Dropgun - Pyramids KSHMR & DallasK - Burn [OUT NOW!] Lazy Rich & Hot Mouth - BONK! (Original Mix) Martin Garrix & MOTi - Virus (How About Now) [Available October 13] Quintino & FTampa - Slammer (Original Mix) Quintino & Kenneth G - Blowfish (Official Music Video) R3HAB & VINAI - How We Party (Original Mix) Spenz - Ravelocker (Original Mix) TJR & VINAI - Bounce Generation (SCNDL Remix) Tom Ferro - Steel Drum [OUT NOW!] [23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Fryt0 0 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Powinny byc tak z 5 rs po stronie tt i ct żeby trochę urozmaicić Bo jak na razie to są chyba 2 ale dokladnie się nie wsluchuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasorti1 0 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 dodałem osobny post do tych rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi