Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Typ Pracy: - avekWymiary: - jak na forum Render, Stock: -Napis/y: - .Arioch. cs-classic.pl Tematyka: - http://www.glamrap.pl/images/stories/d9/rt5t5u68923_thumb419_.jpg dajecie to zdj i na to napis jakiś fajny efekt i git Kolorystka: - te jak na zdjInne: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 w nocy robiłem dzisiaj trochę poprawiałem jak ci się nie spodoba zrobię inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 sory moja wina... chodziło mi o to zdj http://www.kupujciepolskirap.pl/media/Clipboard01(1135).jpg.. nienawidzę swoje internetu -,- niedość że grać nie moge bo ping to nawet głupiego zdj nie moge przesłać.. Sory moja wina bo narobiłeś się trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jakby ci się nie spodobało napisz zrobię od nowa zaden to problem dla mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nic nie musisz robić od nowa git majonez ! tylko jeden problem.. Ten pierwszy avek mi się podoba ale ma za duży rozmiar :c jeżeli zmniejszę rozdzielczość obrazka to nie bd nic widać :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 zmienie ci format proszę już XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie dodawałem żadnych tekstur, bo z tym by brzydko wyglądało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dzięki chłopaki za robotę temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wykonane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi