ZdroyaN 0 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ZdroyaN ==== Zbanowane IP : 77.254.137.89 ==== Admin : 07 zglos sie ==== Powod Bana : Czitowanie ==== Wygasa : Nigdy ( od 07/15/2014 - 11 : 17 : 39 ) [ NDM ]: Witamy na unikalnej modyfikacji | NewDiabloMod | przygotowanej dla cs-classic.pl! Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBan Prosze o unbana, bo geniusz admin ( 07 zglos sie) dal mi bana myslac ze mam WallHacka, kiedy mialem przedmiot Oko Khalima, nie dajac mi nawet ssow ... Nie chcialbym nikogo obrazac ale naprawde trzeba byc debilem Tutaj dodatkowa uwaga, mianowicie jesli wprowadzacie takie przedmioty to sprobujcie to opanowac albo przedmiot po prostu wycofajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 miałem włączone ESP i pokazuje ono takie same kwadraciki jak przy Oku Khalima i to mnie zmyliło napisze do właściciela o zmiane itemu koleś do odbanowania, można zamknąć temat a od debili wyzywaj swoich kolegów z piaskownicy nie mnie każdemu może się błąd przytrafić ; ] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi