Trevor 29 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam Chciałbym się zapytać jak niektórzy admini/gracze robią takie fajne logo sprejem.Też chciałbym takie mieć,a nie wiem jak to zrobić Słyszałem coś o programie Halflife Logo Creator ale nie wiem skąd pobrać ten program żeby nie pobrać wirusa.Za wszelką pomoc dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Polecam ten poradnik http://forum.cs-classic.pl/topic/18166-poradnik-tworzenie-w%C5%82asnego-sprayu-tutorial/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Widziałem już ten poradnik i nie mogę pobrać tego programu bo muszę mieć konto premium,a nie chcę nic wykupywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 W takim razie trzeba pobrać program z innej strony Spróbuj zippyshare (1 pozycja w google po wpisaniu frazy "halflife logo creator") albo chomikuj (wczoraj stamtąd pobierałem, bo sam musiałem zrobić sobie nowe logo po reinstalacji cs'a ) Program spakowany w archiwum winrar waży mniej więcej 3MB. Instalujesz i wykonujesz dalej według poradnika Wystarczy, że zrobisz w jakimś programie graficznym obraz, następnie w halflife logo creator użyjesz autosize, zmienisz format na .wad, zapiszesz na pulpit czy gdzie tam chcesz i wrzucasz plik ze zmienioną nazwą na "tempdecal.wad" do folderu z grą cstrike Jeżeli chcesz, mogę Ci go zrobić.. ale opieram się jedynie na zaawansowanym programie graficznym zwanym Paint (dopisanie nick'u do gotowego wzoru np.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi