PpolskiPOLakpl 0 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jestem nowy na forum i mam pytanko czy mozna gdzieś w sklepie kupić lv na serwer deathrun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Niestety nie ma takowej opcji.Jest opcja kupna Premium klasy jeżeli chciałbyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PpolskiPOLakpl 0 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 no to cóż użytkownik o nicku ,,Bananiak" używał cheat enigme i kazdemu mowil ze kupil 1000lv, zrobił sb 10 skokow 1000 kondu , gravy ,hp. Za takie coś ban się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ok następnym razem zrób demko mi tego gracza to sprawdze go dokładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi