ChiLL 74 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nick na forum: ChiLLWiek: 19, niedługo 20Staż na Forum: Chyba od początku jego istnienia, z długą przerwą.Doświadczenie jako Grafik: Dokładnie to nie wiem, ale myślę, że dość duże. Byłem już grafikiem na kilku forach.Program w jakim pracujesz: Photoshop cs6Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Wszystkie swoje prace staram się robić estetycznie, bez pośpiechu, czasem się nie uda, ale to chyba normalne Mam spore doświadczenie jako grafik, również na tym forum. Potrafię pisać poprawnie po Polsku. Nie wdaję się w kłótnie z innymi użytkownikami forum. Aktualnie w dziale grafika nie ma zbyt dużego porządku, więc przydałaby się osoba, która by to ogarnęła.Kila przykładowych prac(najmniej 5): http://forum.cs-classic.pl/topic/20721-galeria-chill/Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: Nie ma jeszcze tylu, ale kiedyś były, nie wiem czy to się liczy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Przydałby sie grafik, a ty jesteś idealną osobą na to stanowisko, twoje prace wymiatają No tak jak napisałeś, jest burdel w dziale; grafiki, Więc potrzebna pomoc. To tak, staż na CSC, byłeś już grafikiem, robisz zawaliste prace 1 słowem, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Wiek: 19, niedługo 20 To ty już stary jesteś ;D Co do podania. Mimo tego, że dopiero wróciłeś na forum, jestem na tak, ponieważ robisz b. ładne prace. Kiedyś miałeś to stanowisko na forum i nie było żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi