skiller123 5 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 1. Nick:NOTORIUS B.I.G2. Imię:Grzegorz3. Wiek:174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie): Nie ma problemu7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem bardzo miłym spokojnym i dobrym graczem mam bardzo duże poczucie humoru chciałbym zostać adminem ponieważ strasznie lubię grać na tym serwerze oraz chciałbym podtrzymywać kulturę na serwerze oraz nie pozwalać grac oszustom 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak STEAM_0:1:2830736610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5 do 6 godzin11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: najczęściej godziny wieczorne ale w weekend gram rano12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): nie i dlatego składam to podanie ponieważ chce spróbować ale posiadałem admina na innych większych serwerowniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 jak narazie rekrutacja jest off a ostatnio itak malo cie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Stanowczo na nie!. miałeś conajmniej półtora tygodnia przerwy od grania, przedwczoraj wszedłeś na 20 minut, wczoraj na 7 minut, dziś wogólne, a więc to samo świadczy za siebie, widać to po GT. Masz admina już na większych serwerowniach więc nie starczy Ci czasu, aby adminować na tym serwerze. Napisałeś od 5 do 6h dziennie. Sorki, nie widać tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawe(L)ek Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na nie! Niema kultury osobistej! Malo na serwerze Napisane 9 postow czyli brak aktywności na forum. Dziękuje dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na Nie Mimo ,że tam może spełniasz wiek i coś tam jeszcze to ja mało co Cie widze na serwerze Mała aktywnosc na forum dodatkowo nie liczac podania bo to 1 post czyli 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Na nie. Mała aktywność na serwie jak i na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Na ten moment jestem na nie, moim zdaniem jest juz wystarczajaco adminow, a po drugie dawno Cie nie widzialem na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja jestem na nie. Bardzo mało Ciebie widzę na serwerze ! Ba nawet wcale Ciebie nie widuję, więc nawet nie miałam okazji poznać twojej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Mało na serwerze, jak i na forum. Nie ma sensu pchać się na admina, jak się nie gra na danym serwerze. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Na nie. Mała aktywność na serwerze jak i na forum. Zapraszamy za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi