Luugkiii 8 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 1. Nick: Luugkiii 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 16 lat( za 3 dni) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 ale cały czas się ucze. 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Luugkiii/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miłym, sumiennym chłopakiem który chce żeby na serwerze zawsze panował ład i porządek. Lubie rozmawiać z ludźmi i poznawać nowe twarze, pomagać im w problemach. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: nawet po 8 godzin dziennie. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze : 10-15, a potem 19-23, wekeendy: 10-17 potem 20-24 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak na jednym. Wymagania: Ukończone 15 lat- spełnione Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze- jest prawie 60 Zachowanie kultury na serwerze- jest 10 sensownych postów- jest. Czyste konto nie posiadające warnów- jest Posiadanie mikrofonu- jest Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna)- tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ric00 6 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Na TAK Powody: + wiek + składka + kultura + mikro + czas spędzony na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 JESTEM NA ZDECYDOWANE TAK ! Zapytacie czemu ?? Hmm... Wiek. v Amx (jak narazie wystarczy) v Składka. v Kultura. v Mikrofon. v GT. v Posty. v Myślę, że ogarnie. v Steam (Za steam jest składka.) v/x Więc masz 7v i 1NIEpewnie. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Średnia aktywność na forum -/+ dobra aktywność na serwie + micro + składka + brak steama -/+ Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Jestem 2 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotosek 3 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na Tak często wbija na serwa nie spina się Pomaga gracza i jest przyjacielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na TAK + Często gra + Mikro + składka + Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewierny 0 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie wiem, czy głos zwykłych gracz się liczy, ale także jestem na tak Gracz jest bardzo aktywny (na serwerze ;p), nie raz go widuję, a sam długo siedzę Nie kłóci się, zawsze stara się pomóc jak tylko wie jak Rozmawia przez mikro... Co by tu jeszcze napisać ?? Ogólnie jestem za pozytywnym rozpatrzeniem tego podania Uważam, że Luuk jak najbardziej się do tego nadaje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś się na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi