Jarosz ? 0 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 1. Nick: Jarosz ? 2. Imię:Karol 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): jak chcecie nie ma problemu 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Jarosz%20%3F/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ, bylem juz moderatorem oraz nie chce specjalnie wchodzic na forum i dawac postow lub wolac adminów, a chyba szukacie pomocy i jest rekrutacja otwarta 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 9-14h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):od pon do niedzieli póki nie znajde roboty 12. Staż w grze counter strike 1.6- 6 Lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ric00 6 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Na TAK + wiek + mikro + miły + spędza dużo czasu na serwerze (GT) + nada się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Jestem 2 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Na tak, pomocny gracz + często na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Na Niepewne TAK. Wiek. v AMX. v Mikrofon. v Składka. v/x Zapłać. Kultura. v/x Przemilczę. GT. v Był adminem. v Zachowanie na serwerze. v/x Przemilczę. Steam. x Masz 5v, 1x i 3Niepewne. @Siwy Jestem Uzasadnij swoją wypowiedź ponieważ za nieuzasadnione wypowiedzi niektórzy opiekunowie dają warny. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem jak najbardziej na Tak Karol jest ogarnięty, no może czasami trochę go ponosi i używa wulgaryzmów, ale myślę, że można przymknąć na to oko. Dużo siedzi na serwerze, do tego wiek jest odpowiedni. Myślę, że nie ma powodu, by nie dać mu szansy ;> 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiley321 1 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na Tak -WIek -Często widzę go na serwerze -Jest pomocny:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Brak steamu więc , do zapłacenia składka [VIP. premka] Można dać ci szanse, bo są wymagania. Ale warn do odrobienia Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotosek 3 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na TAK + często na serwie + amx + był adminem + mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menda 1 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Tak - aktywny - ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 tak spelnia wymagania itp , gra juz lekko rok na tym serwie takze nie wiem czy znajdziecie 2 takiego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi