Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Chcialbym poznac wasze opinie na temat zamiany mirage za westa. A moze dodac mirage jako 7 mape ? Czekam na opinie:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Moim zdaniem west lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Moim zdaniem bardzo dobry pomysł Mirage jest świetną mapą, lecz trzeba do niej zgrania :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja jestem za czymkolwiek za westa Może być mirage, aczkowiek byłbym za inną. Chodzi mi mianowicie o de_russka. Bardzo ładna, przyjemna w graniu, duża i przede wszystkim zbalansowania mapa. I wcale nie taka niepopularna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dodać po co usuwać westa jak dużo osób ją lubi a mirage jest fajną mapę dodaj i koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 West to dobra mapa, ludzie już się przyzwyczaili do tych map co są, jeśli już to można dodać, ale nic nie usuwać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja osobiscie nie lubie westa ale juz sie jakos przyzwyczailem i pewnie to samo jak wiekszosc graczy, ja bym bym za dodaniem mirage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 można dodać ją jako kolejną mapę, "każdemu nie dogodzisz" więc lepiej westa zostawić i dodać mirage takie jest moje zdanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Moje tez dodac mape i zobaczyc jak sie prezentuje:)westa zostawic:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mirage dać jako siódmą mapę i zmienić czas trwania map do 15-17 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jestem za tym co napisał Gruffi. Niech westwood zostanie, a mirage dodany jako kolejna mapa. Chyba większość ludzi pamięta co się działo jak chcieliśmy ruszyć westwooda i go wywalić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Lepiej chyba dodać 7 mapę a te co już są nie ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jak był Mirage to zabijało ludzi na respie. West niech zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eudus 10 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Według mnie lepiej dodać mirage, bo i tak jest bardzo mało map. Z resztą west jest spoko. Ja bym dodatkowo dodał jeszcze cbble, jakiegoś rats'a i azteca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Rats raczej by się nie sprawdził.. może jest to najlepsza mapa, ale na mody / 4fun Aztec już był i według mnie był też lekkim niewypałem. Do westwooda ludzie już zdążyli się przyzwyczaić. Z tą mapą jest jak z dziewczyną: albo się ją toleruję i kocha albo nie cierpi Najlepszym rozwiązaniem będzie myślę dodanie jej do pozostałych map. Najlepsza kolejność według mnie: De_Dust2 -> De_Inferno -> De_Nuke -> De_Tuscan -> De_Mirage -> De_Train -> De_Westwood. dd2/inferno/nuke - stara wersja serwera. tuscan/mirage - kiedyś były dodane również razem to niech się trzymają train/westwood - train jak i west posiada swoich wiernych fanów lub anty-fanów. Jeżeli ktoś nie lubi obu tych map wpadnie wtedy na nową kolejkę, którą otwiera dd2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Shad dobrze prawi. Tak ustawić MC! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 ShaD dobrze gada ;d polać mu;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Cbble, a nie mirrage -,-, ale jak juz to lepiej dodac i prosze sie zastanowic na Cbble ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 cblle fajny ale jest jeszcze dust2002 ktory z map ktore byly chwile na serwerze byl najbardziej popularny. Ludziska lubia ta mape ... Mozna chwile jeszcze podyskutowac nad tym zanim dam zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Lubie westa, ale jeśli już chcecie go wyjebać to proponuje de dust2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 zrobimy tak dodamy mirage,cbble i dust2002 i problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Zauważmy, że o cbble piszemy od paru miesięcy, a wgl nie był na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Zauważmy, że o cbble piszemy od paru miesięcy, a wgl nie był na serwerze Masz racje, dodam cbble dzisiaj do mapcycle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dust2002 też była spoko:) można ja dać z powrotem ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Mirage za westa bo to gowniana mapa na 4fun. Dodajcie jeszcze de_vertigo i 20 innych map -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi