TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 ja jestem za doodaniem mirage za westa bo nie cierpie tej mapy jak i inni ludzie ale każdemu nie dogodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 ale wszyscy kombinują z tymi mapami.. jeżeli mamy brać pod uwagę jeszcze tego dust2002, który już był wcześniej.. to może dodać te 15map na stałe do serwera i później po prostu pod koniec mapy wybierać następną. Jeżeli ma to być typowe FFA to nie widzę w tym przeszkód... grane i tak będą mapy najbardziej lubiane przez graczy. Z biegiem czasu ewentualnie będzie można ograniczyć ich ilość do minimum.. W propozycjach podajże podawałem już listę tych 15 map, które można by wgrać na serwer (wtedy miały to być pozycje do ankiety n!ck'a) Fakt, de_cbble jeszcze nie było na serwerze, ale też nie wiemy jak będzie z jego przyjęciem przez graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Pomyslimy Shad o tym. Poki co de_cbble dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi