B4Rt# 22 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Imię: BartekWiek: 18Kontakt: GGTwój nick na TS3: B4Rt#Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chciałbym pomóc banować dzieci jeżeli jest jakaś awnatura. Pomóc Administracji TS3 banować Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 8Ile czasu spędzasz na TS3: Bardzo często Czy posiadasz admina na innym TS3?: TakZnajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Byłem adminem na dawnym TS'ie kolegi Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja jestem na nie. - nie widzę cie często tak jak ty to napisales, sorki dzisiaj pierwszy raz cię zobaczyłem na ts-ie. - na tyle osób co siedzi na ts wystarczy 2 adminow + administracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Na tak. + wiek + jest ogarnięty + przyda się kolejny admin. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KareR 1 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 jestem na tak ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 3 adminów narazie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi