Mucha 71 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Typ Pracy: sygnaturkaWymiary: jak na forumRender, Stock:--Napis/y:--Tematyka: widok plazy i morza/oceanuKolorystka: dowolnaInne: dziekuje +5 like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Tutaj to nie miałem za bardzo co zrobić, bo jakbym dodał jakieś tekstury to woda i niebo, by gorzej wyglądały. Pobawiłem się jasnością, światłem, itp. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 dobre mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wykonane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi