I3lu 430 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 1.Twój Nick: 3lu 2.Nick admina/gracza który zawinił: Wsciekly. 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 16:27 18.07.2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko : http://www.speedyshare.com/NtgZB/WW.dem 6.Opis sytuacji:Gracz nagminnie nadużywa provipa, Brak przerwy 5-sekundowej, to nie jest już pierwszy raz, nie tylko ja ale również gracze go upominali. Proszę o odebranie temu graczowi provipa. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsciekly 0 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Kiedy słyszałem jakiekolwiek ostrzeżenie? Dopiero teraz zauważyłem,że złamałem regulamin. Przyznam nie czytałem go ale nie wiedziałem,że za to może zostać odebrany PRO vip. Nie ma jakiegokolwiek ostrzeżenia,warna? Wywalając 20 pare zł nie sądziłem, że można odebrać vipa. Z drugiej strony wiem, że źle zrobiłem ale ludzie odrazu odbierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Tak bo upomnienia miałeś w postaci pisemnej na serverze, wczoraj, 2 dni temu, dzisiaj, nie tylko ode mnie ale również od graczy. Więc koniec już tych upomnień. Ile można!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsciekly 0 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Nic takiego nie zauważyłem. Niech ktoś inny się wypowie w tej chwili szukam reguaminu dotyczącego provipa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin i my nie odpowiadamy za to, że go nie znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi