мαgιк 8 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Propozycja by dodać klan zrobiłem już gametrack myślę,że nazwa będzie się podobała kto chętny to dochodzi . Myślę,że Siom pozwolisz na mały klan . + chciałbym aby dodać klan na serwerze. Dziękuje link do klanu: http://www.gametracker.com/clan/ClassicBH/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Czy jesteś w stanie podać 3 zalety żebym mógł się opowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Tylko żebyście w grupie na GT byli A co jest z tego? no chyba nic. Ale no można założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 To ja się opowiem za przeciwnikami dodawania pluginów itp. bez większych celów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 a np.: fanpage ?? można by tam pokazywać jakieś tam swoje wyniki w fps max lub coś w tym stylu nwm lvl informację co nowego no nwm ja dałem propozycję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Istnieje już fp serwerowni, można nadsyłać swoje screeny żeby wstawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Ciapaty powiedz,że to zły pomysł czy coś a nie obijasz w bawełnę . Jak dla mnie klan to dobry pomysł przy okazji reklama forum jak i serwera .No może,że ludzie nie chcą to nie będzie klanu i tyle,to tylko propozycja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 To wytłumacz mi na czym by to miało polegać, może dasz radę zdobyć mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak dla mnie to marny pomysł Nikt nawet nie patrzy na tamte klany a nawet jak ktoś patrzy to mało osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tylko po co? Mało kto patrzy na takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Brak aktywności. Klan nie wypalił. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi