Jazdaaaaaaa 2 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Twój nick: JazdaaaaaaaNick podejrzanego: MiverseIP podejrzanego: 77.65.96.201 NonsteamData (dzień, gg:mm) zajścia: 2014-07-19 - 15:42:55Twoje demo: http://speedy.sh/9Kquf/hl-2014-07-19-15-42-55-971.avi Rodzaj czita: CheatyCzasy podejrzanych akcji: Jak na demku widać, bawił sie cheatami, perm sie należy :disdain:IP /Nazwa serwera: DeathRun 193.33.176.143:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 No i co to za cheat? Z wszystkich cheatów nie ma takiego czegoś, co by to powodowało. Pewnie coś zbugował, ale nie wyjaśnie ci co to jest. Sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazdaaaaaaa 2 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Ja sie nie znam na cheetah, ale bardzo dziwnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Ja sam nie wiedziałem co się dzieje po prostu bylem w tt i mnie teleportowalo co jakies 7 sek do wody ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak mówiłem takiego cheata nie ma, to bardziej bugowanie ale jak w regulaminie pisze, za bugowanie jest ban. Siom powie co to jest ;d Spec od DR I nie spamować pod moim postem. Sioma zdanie teraz się będzie liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak na moje oko coś zbugowałeś bo nikomu innemu się tak nie działo.I Jeżeli to nie było z twojej winy mogłeś wyjść z serwera i wejść na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Przy tych teleportach scinalo na kilka sec ? czy byl teleport i grales z tego miejsca i czy mogles sie z tego miejsca ruszyc.? Bo jak mogles sie ruszyc. - to jest to Teleport HACK. A jak nie mogles sie ruszyc i nastapily teleporty - to jest to bug, lag, scinka. Sam mialem tego typu problemy szczegolnie na mapce dd2 iz tylko na nich gralem. Podczas gry wejdź w procesy ( ctrl + alt + delete ) znajdź tam hl.exe kliknij prawym wybierz "Ustaw koalicję" i wyłacz CPU 0 żeby było tylko CPU 1 Wchodzisz w procesy i ustawiasz 1 rdzeń. Oczywiscie jezeli masz te problemy przez lagi i scinki kompa/lapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nic nie mam poprostu coś się zbugowalo gdy rozpoczęła się gra przeniosło mnie do tt dałem free ipoprostu bieglem na sam początek i nagle przenioslo mnie do wody przy wejsciu, gdy się ruszalem mogłem biec przez ok 7 sek bo znowu mnie przenosilo mogłem zginąć tylko od ct... Nwm o co chodzi potem polaczylem się od nowa i było git. Dodam ze nawet jak zginolem to i tak nawet moje zwloki teleportowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: To nie jest zaden cheat Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi